Skovbovej 22, Sønderskov - 9800 Hjørring FIND VEJ HER
Åbningstider 7:30 - 16:00, Fredag 07:30 - 14:30 98 96 50 60 OM OS KONTAKTDSG gear

- DSG gearkasser med dobbelt koblingssystem

Har du en bil med DSG gearkasse, der er begyndt at drille? I dag findes der mange forskellige gearkasser – og en DSG gearkasse er en af de nyere typer. DSG gearkasser er kendt for at kombinere det sporty med det sparsommelige, og det er en type gearkasse, vi ser oftere og oftere. 

Selvom DSG gearkasser efterhånden findes i mange bilmodeller, er det alligevel vigtigt, du overvejer, hvem du overlader reparation af DSG gearkasse til – for det dobbelte koblingssystem er noget mere avanceret.5 tegn på, din DSG gearkasse bør gennemgås af en professionel:

  • Det giver et ryk eller et “klonk”, når der skiftes gear – det kan fx skyldes, at koblingerne er slidte.
  • Din bil føles langsom eller træg i optrækket, fordi den er i det forkerte gear.
  • Din bil starter i fx andet gear – og skifter til 7. gear allerede ved cirka 50 km/t.
  • Din bil støjer mere, end den plejer. 
  • Din bil skratter ved gearskift eller springer ud af gear. 

Kan du nikke genkendende til en eller flere af de ovenstående punkter? Så er det tid til at svinge bilen forbi et værksted – og hos HighGear er vi specialister i DSG gearkasser. Vi holder til i Hjørring men tilbyder landsdækkende service inden for både DSG renovering og udskift med ny DSG gearkasse.Er det tid til DSG renovering eller helt ny gearkasse?

- Kontakt os for en uforpligtende snak

Er der mislyde fra gearkassen, hakker gearene eller opfører din bil sig anderledes, end den plejer? Så snart du opdager noget unormalt, er det vigtigt at få det tjekket hos en DSG specialist som os hos HighGear – jo længere, du venter, jo værre (og dyrere) bliver det oftest. 

Er du i tvivl, om det overhovedet er gearkassen, det handler om? Uanset om du er helt sikker eller ej, har vi altid tid til en uforpligtende snak med dig – så finder vi hurtigt ud af, hvad der er det bedste at gøre i netop din situation. Uanset om det er en reparation, en udskiftning med en renoveret enhed, en original fabriksny gearkasse eller fabriksombytningsgearkasse, sørger vi for at få dig godt i mål.

Vores timepris

Gearkassearbejde:

655,00 ekskl. moms

Værkstedstime:

555,00 ekskl. moms

Teknisk support:

655,00 ekskl. moms

Kontakt os

Har du brug for hjælp til din manuelle gearkasse, kan du kontakte os på tlf.: 98965060 eller e-mail: info@highgear.dk.

Vi står altid til din rådighed!