Skovbovej 22, Sønderskov - 9800 Hjørring FIND VEJ HER
Åbningstider 7:30 - 16:00, Fredag 07:30 - 14:30 98 96 50 60 OM OS KONTAKTAutomatgear

- Reparation af automatgearkasser

Mistænker du, at der er problemer med automatgearet? Så er det vigtigt, du sørger for at få det tjekket hurtigst muligt. Hos HighGear hjælper vi altid gerne med at finde årsagen til problemet og løse det bedst muligt. 

Vi har mere en 16 års erfaring med transmission, og vi har både det udstyr og den ekspertise, der skal til for at reparere din gearkasse, så den igen kører som smurt. 

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Du er altid velkommen til at kontakte os – så finder vi ud af, eller du skal forbi værkstedet. 5 tegn på, dit automatgear skal tjekkes hos en professionel:

  • Bilen er langsom i optræk, og den kører kun i ét gear
  • Lampen for gearkasseproblemer lyser i displayet
  • Der er motoromdrejninger, men bilen flytter sig ikke
  • Bilen tager mange motoromdrejninger – men stiger ikke i fart
  • Bilen giver et ryk, når den skifter gear.

Kan du nikke genkendende til en eller flere af det ovenstående typiske problemer med automatgear? Så er det på tide at få automatgearkassen set efter i sømmene – og den klarer vi hurtigt, uanset hvor i landet, du er.

Vi finder hurtigt fejlen, så du slipper for at undvære bilen

Når det kommer til automatgearkasser, går udviklingen aldrig i stå – men det gør vi heldigvis heller ikke. Vi er altid opdaterede på udviklingen og den nyeste viden inden for automatgear, DSG renovering og reparation af automatgearkasser. Det betyder, at vi ofte hurtigt og effektivt kan lokalisere og reparere fejlen på både gamle og nye automatgearkasser.

Mistænker du, at din automatgearkasse ikke fungerer optimalt længere? Du er altid velkommen til at kontakte os – så finder vi hurtigt ud af, hvordan vi løser problemet bedst. Og så sørger vi selvfølgelig for at gøre det hurtigt, så du slipper for at undvære bilen lang tid ad gangen.

Virker automatgearkassen ikke som den skal? Vi får dig godt kørende igen

Lyder gearkassen anderledes, er bilen langsom i optrækket, eller er der andre tegn på, det er automatgearkassen, den er gal med? 

Vi tilbyder landsdækkende service, så uanset hvor du er, kan vi få dig godt kørende igen. Hos HighGear har du både mulighed for at få renoveret/repareret din nuværende gearkasse eller få den udskiftet med en ny.

Vores timepris

Gearkassearbejde:

655,00 ekskl. moms

Værkstedstime:

555,00 ekskl. moms

Teknisk support:

655,00 ekskl. moms

Kontakt os

Har du brug for hjælp til din manuelle gearkasse, kan du kontakte os på tlf.: 98965060 eller e-mail: info@highgear.dk.

Vi står altid til din rådighed!