Skovbovej 22, Sønderskov, 9800 Hjørring
Åbningstider 7:30 - 16:00
facebook logo

Skylning af gearkasse


De fleste er klar over, at motoren skal serviceres, at der skal skiftes olie, filtre osv., men mange overser betydningen af, at få serviceret gearkassen. Men det er vigtigt, OGSÅ at få skiftet olien på gearkassen, så den kan fungere optimalt!

 

Skylning af automatgearkasse


Har din bil en automatgearkasse, kan det være en god ide også at få skyllet gearkassen igennem engang i mellem. Dette kan vi hos HighGear hjælpe med, hvor vi tilbyder et professionelt og effektivt servicetjek af din gearkasse. Ved en skylning af gearkassen skylles ALT den gamle olie ud af gearkassen, så olien til sidst er helt ren og klar.

Når du jævnligt får et professionelt servicetjek af din gearkasse, mindsker du risikoen for store reparationer herpå. Faktisk kan en skylning af automatgearkasse også i nogle tilfælde løse småproblemer med gearkassen, så det er helt sikkert værd at prøve, hvis du oplever små gener eller lignende.

Få din gearkasse skyllet et par gange i løbet af bilens levetidHvor ofte gearkassen bør skylles, er svært at sige, og det er forskelligt fra bil til bil. Hos HighGear anbefaler vi, at man får et servicetjek hver 60.000 kilometer ved DSG gearkasser, hvor det ved en almindelig automatgearkasse varierer meget fra model til model baseret på både kørselsbehov, metode og om der køres med anhænger eller ej.

Baseret på flere års erfaring ved vi, at det ofte er nok med et almindeligt servicetjek uden skylning af gearkassen. En skylning af gearkassen vil der i langt de fleste tilfælde kun være behov for et par gange i løbet af bilens levetid. Men igen kommer det an på, hvilken bil, der er tale om, og om du eksempelvis kører meget med anhænger, trailer eller campingvogn.

Ring i dag og få en uforpligtende snakHos HighGear står vi til klar til at give et servicetjek af din gearkasse samt skylle den igennem, hvis behovet er der. For automatgearkasser variere priserne alt efter bil, gearkasse og hvor stort behovet/beskidt olien er. Men prisen ligger 3500 og 5500 kr. alt i alt inklusiv moms. For DSG gearkasser er prisen for service 2500 kroner alt inklusiv. Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf.: + 45 98 96 50 60 eller sende en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvor vi besvarer alle dine spørgsmål om skylning af gearkasse samt alle de andre ydelser, som vi tilbyder. Vi er beliggende i Hjørring, men vi har kunder i hele landet, så tøv endelig ikke med at ringe.

Køb gearkasser online

Find din næste gearkasse på vores webshop.

Gå til webshop

12 måneders reklamationsret

Vi giver altid 12 måneders reklamationsret på renovering af gearkasser!

Kontakt os

Skovbovej 22
Sønderskov 9800 Hjørring
Tlf: 98 96 50 60
Mobil: 40 13 29 60

Vi står altid til din rådighed!

Kontakt os her